De inlichtingen die verzameld werden op dit formulier en geregistreerd werden in een bestand gecomputeriseerd door Patrimoine industriel Wallonie-Bruxelles vzw (PIWB vzw), waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Rue du Cazier 80 te 6001 Marcinelle (België), voor de administratie en het beheer van zijn leden, zijn lezers en zijn klanten en ook met de bedoeling om, als u  inlichtingen over PIWB vzwactiviteiten en indistriël erfgoed wilt door brieven of emails, in overeenstemming met onze politiek voor gegevensbescherming.

Zij worden bewaard gedurende 10 jaren en zijn bestemd voor het voorzitterschap, secretariaat, boekhouding, boekhandel, bibliotheek en PIWB vzw  webmaster.

De velden met een * dienen verplicht ingevuld. Indien deze inlichtingen niet worden verstrekt, kan PIWB vzw niet ingaan op uw vraag om inschrijving of houden bij uw bestelling.

Lijst van de verzamelde persoonlijke gegevens: aanspreektitel*, naam*, voornaam*, adres*, postcode*, stad*, land*, email*, telefoon, GSM.

Conform aan de reglementering voor de bescherming van gegevens van persoonlijke aard, hebt u toegang tot de informatie over uzelf, kunt u de gegevens corrigeren, recupereren of schrappen door u te richten tot: cevinpl+cngevzbvarvaqhfgevry+or

Contact

  1.  
  2.  
  3.  
  4.  
  5.  
  6.    7. De inlichtingen die verzameld werden op dit formulier en geregistreerd werden in een bestand gecomputeriseerd door PIWB vzw, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Rue du Cazier 80 te 6001 Marcinelle, voor de administratie en het beheer van zijn klanten en ook met de bedoeling om, als U dat wenst, de informaties door middel van de traditionele post en/of de elektronische mails, in overeenstemming met onze politiek voor gegevensbescherming.
  8.  
  9. Gelieve hieronder het vakje aankruisen als U aan neemt